Studenten Uitzendbureau, Banen & Bijbanen voor Hogere Opgeleiden | UniversiteitStudie.nl
Studenten UitzendBuro

Studenten UitzendBuro     Vacatures Banen Bijbanen

Hieronder vind je allerlei uitzendbureau's, Vacatures van uitzendbureau's, en de arbeidsvoorwaarden die gelden wanneer je voor een werkgever, zoals een uitzendbureau of een ander bedrijf gaat werken.

Allerlei Studenten Uitzendburo's

Als een studentprofessional kan je als student ervaring opdoen in professionele beroepen bij verscheidene uitzendburo's. Op deze manier kan je als student nadenken wat je met passie wilt doen als afgestudeerde student.
Hieronder een kan je een aantal vinden;
Integrand StudentenUitzendbureau (voor en door studenten),
StuD Delft StudentenUitzendbureau (voor en door technische studenten Delft),
ASA StudentenUitzendbureau,
SUSA StudentenUitzendBureau,

Vacatures Uitzendbureau's

Zie link hier: ⇒ Link Vacatures

Arbeidsvoorwaarden student uitzendkracht

Uitzendbureau bemiddeld werk tussen de uitzendkracht, het uitzendbureau en het bedrijf die vacatures aanbiedt. De uitzendbureau is de werkgever van de student uitzendkracht. De student heeft een arbeidsovereenkomst met het uitzendbureau, regels waar beide aan dient te houden.

Aspecten Arbeidsvoorwaarden Uitzendbureau's

Het uitzendbureau moet u hetzelfde behandelen als werknemers die in gelijke of gelijkwaardige functies werken en in dienst zijn van het bedrijf waar u voor werkt [Ref.: WWW.Rijksoverheid.nl].

Aspecten arbeidsvoorwaarden, die voor de student uitzendkracht en vergelijkbare medewerkers met gelijkwaardige functies in het bedrijf gelijk zijn, zoals hierboven beschreven:
-Loon en overige vergoedingen zoals reiskostenvergoeding;
-Arbeidstijden en rusttijden;
-Pauzes;
-Overwerk;
-Werken op feestdagen;
-Nachtdienst;
-Duur van de vakantie;
-Beschermende regels voor jongeren, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven.

In de CAO, Collectievelijke ArbeidsVoorwaarden, van het uitzendbureau of de werkgever waar u werkt kunnen andere dan wettelijke afspraken staan.
Informeer hiernaar bij het uitzendbureau.

Regels Uitzendburo Student Uitzendkracht

Aantal regels waaraan de uitzendbureau zich aan moet houden:
-Uitzenden naar niet-stakende bedrijven of niet-bezette bedrijven.
-Kosteloos uitzenden, m.a.w. geen geld of een andere tegenprestatie vragen voor het uitzenden.
-Schriftelijk informeren van tevoren over de arbeidsomstandigheden op de werkplek.
-Geregistreerd zijn in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Indien de uitzendbureau, werkgever, zich niet aan arbeidsvoorwaarden en hierbovenstaande regels, dan kunt u een klacht indienen bij de Inspectie SZW.

Loondoorbetaling bij ziekte

Soms betaalt uw werkgever uw loon door als u ziek bent. In andere gevallen kunt u recht hebben op ziekengeld volgens de Ziektewet.

• Do 19 September 2019

3.93.75.30